Zelfscan Digitalisering

Om jouw bedrijf op het vlak van digitalisering te kunnen ontwikkelen is het van belang eerst een goed beeld te hebben van de staat van Digitalisering.

We noemen dat ook wel een nul-meting; waar staat jouw bedrijf nu op het vlak van Digitalisering?
Wat is je vertrekpunt voor ontwikkeling?

De Zelfscan is een online hulpmiddel in de vorm van een vragenlijst bestaande uit 40 vragen. Invullen kost ongeveer 20 minuten en na beantwoorden van de laatste vraag krijg je direct een pdf met een adviesrapport. Nu al overtuigd dat zo’n nulmeting nuttig is? Ga dan direct naar de vragenlijst via onderstaande knop.

Wat kun je verwachten van deze Zelfscan?

De zelfscan biedt inzage in de ontwikkeling op 4 hoofdthema’s binnen Digitalisering, dat zijn:

  1. Online Marketing & Sales
  2. Online Veiligheid
  3. Automatisering
  4. Dat verzameling en analyse

Uw score op de 4 thema’s vergelijken we met de eerder verzamelde scores van andere MKB bedrijven. We houden rekening met de omvang (in aantal FTE) van uw onderneming en de sector waarin u aangeeft actief te zijn. We geven de score van uw branchegenoten weer als een benchmark-score, een gemiddeld niveau waar u op, onder of boven kunt presteren.

We hebben op de paar belangrijke onderwerpen ‘Rode vlaggen’ ontwikkeld, dat zijn tips die u vanuit een defensief perspectief spoedig zou moeten oppakken. Het merendeel van de ondernemingen krijgt de rode vlaggen niet te zien en hebben de noodzakelijke basis op orde.

Tot slot geven we u adviezen op ieder van de 4 thema’s over stappen die u zou kunnen zetten en organisaties die u daarbij van dienst kunnen zijn. De inhoud van het advies is afhankelijk van de antwoorden die u heeft gegeven en of usw score op dat thema onder, op of boven het branchegemiddelde ligt.


Wacht dus niet langer en vul hem in!

Samenwerkingspartners Sm@rt Together

Sm@rt Together is een gezamenlijk initiatief van de regiogemeenten in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, de Provincie Gelderland, The Economic Board, Rabobank, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden, OKA, Lindus, Veron, ECN, OCO, StaB en RVN@.

Kennis in je mailbox ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.