Aanmelden Werksessie MKB Programma

Met onderstaand formulier schrijf je jouw onderneming in als deelnemer aan de eerstvolgende werksessie van het MKB Programma. Zie de eerstvolgende datum van deze werksessie in de kalender. De sessie zal fysiek worden gehouden op een locatie in één van de 17 gemeenten in de Groene-Metropool regio en zal aan het eind van een doordeweekse middag worden gepland (locatie volgt bij bevestiging aanmelding). Het zal ongeveer drie uur in beslag nemen, waarin we gelijk met elkaar aan de slag gaan en af zullen sluiten met een borrel.

Na inschrijving rekenen we op je komst. Je ontvangt een digitale uitnodiging op het door jou opgegeven mailadres ter bevestiging van uw inschrijving. Heb je na 3 werkdagen nog geen uitnodiging ontvangen, wil je dan even telefonisch contact met ons opnemen? 

Samenwerkingspartners Sm@rt Together

Sm@rt Together is een gezamenlijk initiatief van de regiogemeenten in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, de Provincie Gelderland, The Economic Board, Rabobank, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden, OKA, Lindus, Veron, ECN, OCO, StaB en RVN@.

Kennis in je mailbox ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.